Over Marlies Oremus

Mijn naam is Marlies Oremus en na mijn opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog ben ik bij het VU Medisch Centrum voor de afdeling medische psychologie gaan werken. Als medisch psycholoog heb ik jarenlang ervaring opgedaan met veranderingen en tegenslagen op het lichamelijke vlak, waarbij het psychisch evenwicht verstoord raakte.

De ervaring vanuit een medische setting helpt mij nu om als hulpverlener binnen mijn eigen praktijk de psychische zorg rondom zwangerschap op maat aan te bieden en daarbij korte lijnen te onderhouden met betrokken hulpverleners.

De samenwerking met het platvorm psyche en zwangerschap ondersteunt dit en draagt bij tot onderlinge kennisuitwisseling waarbij kwaliteit van zorg voorop staat.  

Mijn werkzaamheden hebben zich de afgelopen tijd van face to face gesprekken verplaatst naar online gesprekken.